Omakilpi.fi

Rekisterikilpi omalla tekstillä

Räätälöidyt, yksilölliset koristekilvet meiltä nopealla toimituksella!

 

Rekisterikilpi omalla tekstillä

Kilvet painetaan alumiinisille levyille haluamallasi tekstillä käyttäen aakkosia, numeroita sekä erikoismerkkejä. Kilvet valmistetaan täysin vastaavalla tavalla kuten virallisetkin rekisterikilvet, joten kilvet vastaavat näitä laadultaan ja kestävät erinomaisesti myös ulkokäytössä.

Kilpiä on verkkokaupassa kahta eri kokoa: 520x110x1mm sekä 340x90x1mm. Värivalikoima kilvissä on laaja, joten valikoimasta löytyvät perusvärien lisäksi myös erikoisvärit, kuten heijastavat sekä metallinhohtovärisetkilvet. Näiden kilpien lisäksi valmistamme myös USA-, suuntanuoli- sekä talonnumerokilpiä. Kysy lisää sähköpostitse info@omakilpi.fi

Rekisterikilpi omalla tekstillä toimii esim. nimikylttinä, sisustuksessa, mainoksena, häissä, lastenvaunuissa, rakennusten nimikilpenä, tienviittana, valokuvauksessa, toimiston pöydällä tai missä ikinä keksitkään. Kilpi on myös hyvin henkilökohtainen ja persoonallinen lahja, joka säilyy ja kestää lähes ikuisesti. Käyttötarkoituksia on siis lukuisia ja ainoastaan mielikuvitus sekä merkkien määrät ovat rajana.

Kilvet sekä erikoiskilvet, 520x110x1mm

  • 10 merkkiä suurella fontilla

  • 12 merkkiä keskikokoisella fontilla

  • 18 merkkiä pienellä fontilla (mahdollista painaa kahteen riviin, jolloin yläriville 18 sekä alariville 18 merkkiä).

Käytettävissä olevat erikoismerkit ovat: # @ . - ♥

Pienet kilvet, 340x90x1mm

  • 8 merkkiä keskikoisella fontilla

  • 12 merkkiä pienellä fontilla

Käytettävissä olevat erikoismerkit ovat: # @ . -

Valitse ensin kilpityyppi sekä kilven väri, jonka jälkeen teksti sekä kehyksen väri voidaan painaa mustalla, valkoisella, hopeisella, vihreällä, sinisellä, punaisella tai keltaisella fontilla.

Siirtymällä kauppaan pääset määrittelemään kilpitilauksesi, mutta tutustu sitä ennen vielä Tietoa-sivun sääntöihin sallituista kilvistä.

HUOM! Rekisterikilpi omalla tekstillä painetaan aina mahdollisimman suurta fonttia käyttäen, mikäli ei ole toisin sovittu. Mitä enemmän merkkejä tai muuta erikoistoiveita kilpeesi haluat, varmista ensin painamisen mahdollisuus ennen tilaustasi info@omakilpi.fi

 
 
Rekisterikilpi omalla tekstillä

Kilvet

Kilpi, 520x110x1mm, perusvärien hinta 19,90 euroa / kpl (sis. alv 24%) + Toimituskulut 5,90 euroa

Värit: musta, valkoinen, violetti, tummansininen, vaaleansininen, vihreä, punainen, vaaleanpunainen, oranssi, keltainen.

 
Rekisterikilpi omalla tekstillä

Erikoiskilvet

Erikoiskilpi, 520x110x1mm, erikoisvärien hinta 22,90 euroa / kpl (sis. alv 24%) + Toimituskulut 5,90 euroa

Värit: parking, beige, kulta, hopea, hiilikuitu, musta (helmiäis / matta) sekä heijastavat värit: valkoinen, musta, sininen, vihreä, punainen, oranssi sekä keltainen.

 
Kyltti omalla tekstillä

Pienet kilvet

Pieni kilpi, 340x90x1mm, kaikkien värien hinta 17,90 euroa / kpl (sis. alv 24%) + Toimituskulut 5,90 euroa.

Värit, heijastava: musta, valkoinen, vaaleansininen, vihreä, punainen, keltainen, oranssi, parking.
Värit, tavallinen: musta, mattamusta, vaaleanpunainen, viininpunainen, tummansininen, kultainen sekä hopea.

HUOM! Meiltä löytyy myös USA-rekisterikilpiä, suuntanuolikilpiä sekä pieniä talonnumero -kilpiä. Kysy rohkeasti lisää info@omakilpi.fi