Omakilpi.fi

Tarina - Yksilöliset kilvet

Valmistamme yksilöllisesti räätälöityjä kilpiä samalla menetelmällä, jolla viralliset rekisterikilvet valmistetaan. Tämä takaa kilpiemme erinomaisen kestävyyden myös ulkokäytössä. Lue lisää ja tilaa omasi!

Tarina

 

Omakilpi perustettiin keväällä 2018. Innovaationa oli luoda yritys, joka vastaa laajasti asiakkaiden tarpeisiin tarjoamalla erilaisia kilpiä useisiin eri käyttötarkoituksiin. Ensimmäiset suunnitelmat kilpiä valmistavan yrityksen perustamisesta tehtiin lyijykynällä ruutupaperille jo vuonna 2002. Tuolloin oli jo selvää, että verkkokauppa tulee olemaan kanava asiakkaiden suuntaan, mutta markkinointi oli ajatuksena toteuttaa lehtimainosten muodossa, kuten Helsingin Sanomien sekä Keltaisen Pörssin kautta. Asia jäi kuitenkin hautumaan ja lopulta aika oli kypsä vasta 16 vuotta myöhemmin sähköisen median muuttaessa maailmaa.

Ulkomailla, kuten Saksassa tai Yhdysvalloissa, näkee usein kilpiä, jotka ovat valmistettu samalla menetelmällä kuin viralliset ajoneuvojen rekisterikilvet, mutta niihin on painettu asiakkaiden haluamia tekstiä tai merkkejä rekisteritunnuksen sijaan. Näistä kilvistä käytetään usein nimitystä “Custom plates tai Fun plates”. 

Suomessa tällaisia laadukkaita, kotimaisia kilpiä nopeilla toimituksilla valmistavia verkkokauppayrityksiä ei aiemmin kuitenkaan ollut. Niinpä aloitimme valmistuksen vastaavalla tekniikalla kuin virallisten rekisterikilpien valmistuksessa käytetään - kirjaimet ja numerot painetaan hydraulisella puristimella alumiinilevyyn, jonka jälkeen kohokirjaimet saavat värinsä lämpönauhatekniikalla. Tämä takaa niille erinomaisen kestävyyden myös ulkokäytössä.

Kesästä 2018 lähtien Omakilpi onkin painanut kilpiä sisustukseen, mainos- ja yrityslahjoiksi, näyttely- ja hääautoihin, matkamuistoiksi, venepaikoille jne. Vain mielikuvitus on kilpien käyttötarkoituksen rajana. Mielelläni kuulisinkin juuri sinun ideasi kilpien käyttötarkoitukseen.

Voit seurata meitä Facebookissa sekä Instagramissa tunnisteella #omakilpi. Päivitämme kanaviimme jatkuvasti tarinoita ja kuvia kilvistä.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi sivuillemme.

toni_Saareks.png
 
omakilpi_toni_saareks
 

seuraa meitä instagramissa

@omakilpi